El PSC aposta per un nou pavelló de tres pistes a la zona esportiva

2023-05-15 17:00

El PSC treballarà perquè Figueres tingui un nou pavelló de tres pistes apte per als entrenaments dels clubs i de les diverses disciplines esportives. Aquest espai també podria acollir competicions de petit format. El candidat a l’alcaldia, Pere Casellas, planteja el nou equipament a la mateixa zona esportiva i declara: “Amb l'aprovació del nou POUM, ens permet construir equipaments en aquests espais. Ho tenim tot pensat, el projecte es menjaria la pèrgola actual i una part més, fins al límit de la piscina”. Casellas assegura que “nosaltres sí que volem un altre pavelló per ajudar a alliberar espais que necessitem, si governem el farem i la ubicació ha de ser la zona esportiva”.

Una altra necessitat de la ciutat és tenir una altra piscina coberta municipal i els socialistes figuerencs també es comprometen a posar fil a l’agulla en aquest tema. L’alcaldable del PSC entén que “això és una urgència, però hem de pensar que la capacitat inversora de la ciutat és la que és, per això una opció serà concessionar la construcció i l’explotació d’aquesta nova instal·lació”.

A partir del 28 de maig, després de les eleccions municipals, tocarà abordar altres prioritats en l’àmbit esportiu després del pla de xoc d’aquest mandat en els equipaments. La inversió en millores i manteniment ha permès que hi hagi una reforma a l’estadi Albert Gurt i ja és una realitat la nova gespa artificial als camps de futbol de Vilatenim i la Marca de l’Ham. Casellas recorda: “Hem renovat tots els equipaments esportius, ens vàrem trobar amb molta deixadesa a les instal·lacions actuals i calia abordar el manteniment”.