El grup de dansa interpretativa d'A Mossegades presenta '7 Dancing Sins' a La Cate

2018-07-19 16:30

A Mossegades, una entitat juvenil de teatre que pretén apropar les arts escèniques als joves de Figueres i rodalies, presenta un nou espectacle de teatre-dansa: 7 Dancing Sins. Serà el dissabte 28 a les 8 del vespre i diumenge 29 a les 6 de la tarda a La Cate.

Amb el grup de teatre porten tres anys consecutius estrenant obres de creació pròpia, una experiència  que consideren "molt gratificant, tant per als i les participants com per nosaltres". 

L'any passat A Mossegades va iniciar un nou projecte amb l’objectiu d’expandir horitzons i encabir més arts escèniques a part del teatre. Aquest petit laboratori anomenat "grup d'expressió corporal", tal i com expliquen "fèiem diversos exercicis d'interpretació, improvisació i experimentació amb la música i la dansa. Érem un grup reduït i amb moltes ganes de ballar, però sense un objectiu final, com una obra de final de projecte. Per casualitat, Agitart ens va proposar fer una actuació: l'encesa de la foguera de Sant Joan. Així doncs, amb aquest esdeveniment el projecte va acabar aquí, però no la il·lusió i ganes de continuar ballant".

Així que, aquest any, A Mossegades ha engegat el grup de dansa interpretativa amb l'objectiu d’estrenar un espectacle de dansa-teatre. "Vam començar els assajos al febrer i el resultat final el portarem a la Cate el 28 i 29 de juliol. Som un grup molt variat i és el que precisament enriqueix aquest preciós equip que hem format: des de ballarines de ballet clàssic, líric i contemporani, passant pel hip hop i altres danses urbanes, fins a actors amb cap experiència prèvia amb la dansa". El grup de dansa interpretativa està dirigit per l'Arnau Vilarrasa Barbero, ballarí i actor amb 7 anys d'experiència i formació en dansa urbana.

Aquest any Agitart els va oferir l'oportunitat de participar en el festival Figueres es Mou i allà es va mostrar un petit tastet del que serà l'espectacle que es podrà veure a La Cate.

7 Dancing Sins es un espectacle ple de colors i emocions on veurem un Satanàs avorrit de regnar l’Infern, però que ha trobat una nova “joguina” que ho canviarà tot.  Els seus fills, els Set Pecats Capitals, hauran de competir entre ells per veure qui és mereixedor del seu tro. 

Les entrades anticipades es troben a la venda a Llibreria Low Cost i Oficina Jove de l’Alt Empordà per 5 euros, a taquilla en costaran 6.