El conseller Puig inaugura el nou Parc de Bombers de Llançà

2012-07-30 17:30

El conseller d’Interior, Felip Puig, acompanyat de l’alcalde de la localitat, Pere Vila, ha inaugurat aquest matí el nou parc de Bombers de Llançà. Puig ha explicat que “la inauguració d’avui és una prova del compromís del Govern, de les institucions i finalment del país, amb el nostre model de seguretat”. “Es tracta d’intentar anar generant, en un context fràgil i difícil, els serveis perquè els bombers tinguin, en la mesura del possible, les millors condicions de treball”, ha destacat. 

El titular d’Interior ha afegit que “aquestes instal·lacions permetran que aquest entorn de l’Alt Empordà tingui unes millors dotacions perquè els bombers puguin fer, no només la seva feina, sinó també desplegar la seva immensa vocació”. 

Per la seva banda, l’alcalde ha manifestat “estar molt content d’inaugurar un parc molt reivindicat durant molts anys”. Segons Vila, el parc de Llançà “és una instal·lació modèlica i dinàmica que està molt ben situada”. I en aquest sentit, ha explicat que “estem en una terra molt soferta i dependències com aquesta ajudaran a millorar, la  sovint difícil tasca que tenen els bombers”.

Les obres de construcció del nou parc han suposat una inversió de gairebé dos milions d'euros.