El Comitè d'Empresa de la Fundació Salut Empordà lamenta la manca de comunicació en la dimissió de la gerent

2014-08-07 09:00

El Comitè d’Empresa de la Fundació Salut Empordà ha expressat la seva indignació per la forma com han conegut la dimissió de la gerent Margarita Bou. "Novament, amb aquesta actitud, la direcció del centre i la presidenta del patronat han actuat sense tenir en compte els treballadors i sense mostrar el mínim respecte ni per ells, ni pels seus representants".

A través d'un comunicat expliquen que "aquest fet va succeir el passat divendres dia 1 d’agost durant una reunió del patronat de la FSE. En data del 5 d'agost apareix una publicació a la premsa que així ho confirma , és la primera notícia oficial que arriba als directius , comandaments i treballadors de la FSE. Segons sembla ser qui aporta aquesta informació és la pròpia alcaldessa Marta Felip presidenta del patronat". 

En aquesta mateixa nota apunten "que és possible que aquest fet ja estigués més que premeditat donat que en aquesta mateixa reunió ja es va identificar el possible nou gerent, el Sr. Martí Masferrer i Mascort. Tot just el dia 6 al matí el director en funcions Dr. Arcadi Boixaderas, ha comunicat en una reunió als caps de serveis i comandaments la veracitat de la notícia, afirmant no tenir coneixement de la persona que substituirà la Dra. Bou".