Des de dilluns i durant tres setmanes Figueres asfaltarà una vintena de carrers

2014-01-30 15:00

L’Ajuntament de Figueres comença l’asfaltatge d’una vintena de carrers de la ciutat. Les obres s'iniciaran dilluns vinent i està previst que acabin el 18 de febrer, una durada de tres setmanes aproximadament.

El pla inclou 17 actuacions a trams dels carrers Oliva, Vayreda, Borrassà, Lleó-Taure, de l’Església, Vilafant, Col·legi, González de Soto, Narcís Soler, Hortes, Rentador, Escorxador, Ter, Santa Llogaia, Méndez Nuñez, Avinyonet i Colón-Fossos; pl. Creu de la Mà i Camí vell Vilatenim.

Aquesta millora de la via pública permetrà l’asfaltatge de 6.864m2. El cost de les obres és de 117.650,03€ i l’empresa contractada per executar-les és Aglomerats Girona.

Actualment s’està treballant amb el pla d’asfaltatge del 2014 que es farà aquest mateix any. Destacar que serà sis vegades més important que el que s’executa actualment, que correspon al 2013, i que compta amb un pressupost de 600.000€.

D'altra banda l’empresa Construtop Empordà iniciarà, el dilluns 10 de febrer, les obres a l’encreuament del carrer Rutlla amb la plaça del Gra que consisteixen en elevar el pas de vianants. Els treballs, d’acord amb la Guàrdia Urbana, no implicaran el tall al trànsit.