Castelló d'Empúries ha repartit EPI’S valorats en 10.000 euros a empreses i autònoms del municipi per prevenir el risc de contagi per la Covid-19

2020-08-05 16:00

El passat 31 de juliol, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries va acabar de repartir els Equips de Protecció Individual (EPI’S) prèviament sol·licitats per empreses i autònoms del municipi per prevenir el risc de contagi per la Covid-19 als centres de treball. Els lots, que s’han subministrat en funció del número de treballadors de cada empresa, consten de gel hidroalcohòlic, mascaretes quirúrgiques i pantalles de protecció. S’han sol·licitat 332 lots dels quals se n’han entregat 294 i n’han quedat 38 pendents de recollir. En total s’han proporcionat 9.620 mascaretes, 1.046 pantalles facials i 475 hidrogels amb un cost de 10.000€. 

El retorn a l’activitat laboral després del confinament, va obligar a empreses i autònoms a adoptar les mesures preventives i organitzatives necessàries per prevenir el risc de contagi del coronavirus als centres de treball. Una d’elles va ser l’ús obligat de posar a disposició dels treballadors els EPI’s necessaris per garantir-ne la seva seguretat i salut. El subministrament d’aquest material és un dels compromisos que l’Ajuntament va adquirir en les taules de treball que el teixit empresarial del municipi i el consistori van iniciar a principis del mes de maig per fer front a la reactivació del sector turístic i comercial.