Casellas diu que 'les eleccions d’aquest diumenge decidiran entre la Figueres que avança o la Figueres estancada d’abans'

2023-05-26 14:00

En l’últim dia de la campanya electoral, el candidat del PSC a Figueres, Pere Casellas, ha destacat la importància de guanyar diumenge perquè “aquestes eleccions van de fer avançar la ciutat o de l’anar tirant dels darrers anys”. Casellas ha recordat que en aquest mandat, en tots els àmbits liderats pels regidors socialistes, s’ha avançat i ha posat com a exemples “l’increment de policies; la renovació de l’enllumenat als barris; l’asfaltatge de carrers o acabar la Casa Natal de Dalí”. A més, s’ha contribuït amb decisió i amb “una ingent tasca política a desencallar temes enquistats com el POUM; l’eliminació de la cicatriu ferroviària i s’ha posat en marxa el projecte comercial a la Sala Edison”.

Per tot plegat, el PSC de Figueres apel·la al vot perquè “els comicis de diumenge són de triar entre posar els policies que necessita la ciutat o de tenir-ne menys com fa 4 anys. Figueres ha passat dels 63 agents de la Guàrdia Urbana als 85.  També es tracta de triar entre la renovació de l’enllumenat als barris i de l’asfaltatge de més de 100 carrers a deixar de fer-ho com havia passat en els darrers 15 anys. Tampoc en els darrers anys s’havia fet la inversió de 2 milions d’euros amb la renovació de la maquinària de la neteja viària i l’increment de plantilla”.

Tota aquesta tasca avala la gestió de les regidories socialistes en aquest mandat i el propòsit del PSC de Figueres és continuar liderant la ciutat amb molts més àmbits per fer front als reptes i als temes que s’han desencallat, especialment en les infraestructures. Cal abordar el desplegament del POUM després de la seva aprovació; treballar per l’estació intermodal; per la nova avinguda Salvador Dalí i per la futura sortida Figueres Centre de l’AP-7.

Pere Casellas creu que pel 28-M  “entre tots hem decidit avançar i aquest diumenge guanyarem les eleccions, de veritat”.