Busquen una altra persona que podria haver caigut al mar a Santa Margarida

2013-03-02 09:30

Aquest matí de dissabte a primera hora s’ha reiniciat el dispositiu de recerca per la possibilitat que una persona hagués estat ahir arrossegada per una onada a l'espigó de Santa Margarida a Roses. Els fets haurien succeït al mateix punt on van caure una parella de nacionalitat francesa i el seu nét cap a les set de la tarda. La dona, de 59 anys d'edat, va morir després de ser rescatada per dos mossos. Dues persones més van poder sortir pel seu propi peu. Un d’aquests dos testimonis va apuntar que li semblava haver vist caure una altra persona però no com sortia de l’aigua. 

Per aquest motiu es va activar el dispositiu de recerca fins passada la mitjanit. Aquest matí s’ha tornat a iniciar la recerca en què hi participen 4 vehicles dels Bombers de la Generalitat, entre els quals hi ha el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) amb unitat subaquàtica, 3 dotacions dels Mossos d’Esquadra que també participen amb una unitat subaquàtica, un vehicle de la Policia Local de Roses, un helicòpter de Salvament Marítim (Sasemar) i tècnics de Protecció Civil de Roses.  

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 412 trucades per l’episodi de pluges arreu de Catalunya fins a la 1 de la passada matinada. Durant tot el dia d’avui hi haurà fort estat de la mar a tot el litoral català.  Al litoral nord encara hi ha possibilitat d'onades superiors als 2,5 mts.