Borrassà tanca el 2013 amb un superàvit pressupost​ari de 83.500 euros

2014-03-19 13:00

El ple de l’Ajuntament de Borrassà ha aprovat els comptes de l’any passat, que han tingut com a resultat un superàvit pressupostari de 83.500,11 €.

Aquest resultat es deu en paraules de l’alcalde, Ferran Roquer, “a la política de contenció de la despesa que l’Ajuntament duem a terme des de fa força anys”.

Roquer qualifica aquest superàvit pressupostari de “molt important perquè, d’una banda, ens permet afrontar amb garanties aquest any 2014, que és un any molt difícil a nivell d’ingressos i, de l’altra, ens dóna eines pressupostàries suficients per poder cofinançar les inversions que tenim previstes i que són imprescindibles per millorar la qualitat de vida i l’ensenyament al poble”. Aquestes inversions són l’ampliació de l’escola Sant Andreu per donar cabuda a l’augment d’alumnes que hi haurà a partir del proper curs escolar 2014-2015 i l’adequació de la xarxa d’aigua potable.

L’ampliació de l’escola es considera essencial en ser l’ensenyament una de les principals columnes vertebrals de la nostra societat. Es farà en dues fases. La primera, aprovada aquest mes de febrer passat, preveu dotar al centre d’una nova aula amb tots els serveis necessaris. Aquest nou espai garantirà el bon funcionament del centre arran de les noves incorporacions d’alumnes. El projecte s’està tramitant i es treballa amb l’objectiu que entri en servei el proper curs.

L’adequació de la xarxa d’aigua potable, així mateix, és indispensable per millorar la qualitat dels serveis del poble posant al dia una infraestructura que amb el pas del temps ha quedat obsoleta.