Borrassà estrena carril bici fins a Creixell

2010-01-28 15:09

L’Ajuntament de Borrassà ha fet un carril bici de 700 metres de llarg que surt de la rotonda de la carretera GIV5128, que uneix Ordis amb Borrassà, i va en direcció al nucli de Creixell. Es tracta d’un camí d’1,5 m d’ample, amb una superfície de sauló, que permet a la gent anar fins a Creixell o fins a Borrassà a peu o en bicicleta.

El projecte redactat per l’Enginyer Tècnic d’Obres Públiques, Xavier Clotas, també ha comportat la construcció d’una cuneta nova i l’adequació de les escales que porten al cementiri local perquè s’hi pugui passar tant caminant com anant en bici.

L’obra s’ha pogut fer gràcies als veïns Joaquim Puig, Lluís Xifra i els germans Frigola Serra, propietaris dels terrenys per on passa aquest carril bici, que han cedit de forma gratuïta una part de l’espai per poder dur a terme aquesta actuació.

L’alcalde de Borrassà, Ferran Roquer, ha dit que “l’obra és imprescindible per permetre la permeabilitat entre el nucli de Creixell i Borrassà i, de fet, ja s’utilitza per bona part de la gent de Borrassà i de Creixell per anar a passeig”.

Roquer ha afegit que “aquest carril bici formarà part d’un dels itineraris de salut que s’han dissenyat i està previst executar els propers mesos. Igualment vull agrair molt especialment als propietaris que, desinteressadament, hagin cedit els terrenys a l’Ajuntament per poder fer realitat l’obra”.