Borrassà Decideix fa una donació a l'Altem

2011-05-16 18:00

Els 16 membres de Borrassà Decideix, que van organitzar la consulta per la independència el 25 d’abril de l’any passat, van acordar donar a la Fundació Altem el que s’havia recaptat i sobrava després de pagar totes les despeses originades per la consulta. Cadascun dels 16 membres de Borrassà Decideix va aportar 20 € per poder fer front a les despeses derivades de la consulta, es varen posar guardioles a les botigues del poble i es varen recollir donatius.

La recaptació total va ser de 1.026,80 € i les despeses derivades de la consulta van pujar a 684,54 €. Després de pagar-les totes, van quedar 342,26 € que és la quantitat que Borrassà Decideix ha donat a la Fundació Altem. El donatiu, es va fer efectiu la setmana passada i es va lliurar a Isabel Artigas, directora de la Fundació Altem.

Borrassà Decideix va tenir el suport de totes les associacions de Borrassà: Futbol Club Borrassà, Associació d’Amics i Veïns de Creixell, AMPA de l’escola Sant Andreu, Societat de Caçadors la Tórtora i Grata Companyia. En la consulta, hi van participar 281 votants d’un cens de 575 persones. El resultat va ser: 262 vots a favor del sí, 10 a favor del no, 8 blancs i 1 nul.