Borrassà congela les ordenances fiscals per al 2011

2010-10-08 22:44

L’Ajuntament de Borrassà ha aprovat aquesta setmana, per ple, congelar les ordenances fiscals per l’any que ve perquè considera que l’actual conjuntura econòmica i financera no és l’adequada per augmentar la pressió fiscal als veïns. És el segon any consecutiu que el consistori pren la mesura de no apujar els impostos, les taxes i els preus públics i ho fa amb l’objectiu de no carregar més les delicades economies familiars.

L’alcalde de Borrassà, Ferran Roquer ha dit que “tot i ser moments difícils per les finances municipals l’Ajuntament de Borrassà pensa que més difícils ho són per a les famílies, i val la pena no incrementar els tributs amb la confiança que això serveixi per poder sortir quan abans millor d’aquesta complicada situació”.

Tot i això, l’Ajuntament mantindrà el nivell de qualitat que considera òptim en la prestació dels serveis als ciutadans per garantir la qualitat de vida i benestar que es mereix la ciutadania. Això serà possible gràcies a la racionalització de la despesa que s’està duent a terme.