Artistes per Creixell del 4 al 26 d'abril al Consell Comarcal

2013-03-28 12:30

La sala d’exposicions del Consell Comarcal acull del 4 al 26 d’abril l’exposició “Artistes per Creixell”, organitzada per l’Associació de Veïns i Amics de Creixell. La mostra s’inaugurarà oficialment el proper dijous, a les 13 hores.  L’exposició es podrà visitar durant l’horari d’atenció al públic de les oficines del Consell, és a dir de les 9 del matí a les 7 de la tarda, de dilluns a divendres. 

L'Associació d'Amics i Veïns de Creixell, promou aquesta exposició per donar a conèixer les obres que han il·lustrat la portada del llibret que s'edita per la Festa Major de Creixell, des de fa 22 anys. Cada artista ha copsat un detall, un indret, un element d'aquest bell paratge que és Creixell. 

Un recull de divuit obres de diferents artistes, la majoria d’ells empordanesos. Alguns ja consagrats, com aquells que han fet de l’art el seu ofici (Josep Ministral, Evarist Vallès, Lluís Roura, Ricard Ansón i Daniel Lleixà) i d'altres d’amateurs, amb formació autodidacta com Ramon Bretx, Núria Calmó o Anna Maria Ferrer. 

La comissària de la mostra és Núria Roura i Armangué. La presentació de l’exposició, que es farà dijous vinent a les 13 hores, anirà a càrrec de l’alcalde de Borrassà, Ferran Roquer, i del president de l’Associació de Veïns i Amics de Creixell, Jordi Palmada.