Arbres caiguts i altres efectes del temporal de vent a Figueres

2012-10-29 18:00

El fort temporal de tramuntana que aquest cap de setmana ha afectat a l’Alt Empordà, amb cops de més de 160 km/h a Portbou, també ha tingut conseqüències a la ciutat de Figueres. La Guàrdia Urbana ha rebut desenes de d’avisos, entre dissabte i diumenge, que s’han traduït en una quarantena d’incidències, principalment a la via pública, per caigudes d’arbres. 

De les incidències, gestionades conjuntament per la policia figuerenca i en alguns cosos també amb els bombers, en destaquen la caiguda de la branca d’un arbre a la ronda Sud, que va causar desperfectes a un vehicle; el despreniment d’unes planxes publicitàries al camp de futbol de la Marca de l’Ham;  la caiguda de la branca d’un arbre al plaça Tarradellas i l’avinguda Marignane, causant danys a un vehicle estacionat, en els dos casos; o la caiguda d’arbres al Parc Bosc i a la zona de pícnic del castell de sant Ferran. Dos espais de la ciutat on s’hi va prohibir l’accés als ciutadans. 

Destacar que la Guàrdia Urbana va reforçar el nombre d’efectius durant el cap de setmana amb cinc patrulles la tarda i nit de dissabte, i amb quatre el diumenge.