Amelia Burke exposa a la Fundació Salut Empordà

2011-09-27 17:00

Aquest dimarts s’ha inaugurat l’exposició «Un passeig pel bosc», una col·lecció de deu quadres que Amelia Burke i Roberta Scaglione han donat a la  Fundació Salut Empordà. Les pintures són obra d’Amelia Burke, mentre que els marcs artesanals han estat creats per Roberta Scaglione.

Les deu obres il·lustren la història de dos nens que fan un passeig pel bosc i la manera com ells mateixos descobreixen que poden formar part d’un món secret. És un relat escrit en deu làmines, amb un traç colorista i vital, però també serè i balsàmic. Un conte visual capaç d’atraure l’atenció de públics de totes les edats.

Amelia Burke és una artista escocesa que va estudiar belles arts a la Slade Schoolof Fine Art de Londres. Treballa al seu estudi i actualment també exposa a la galeria d’art KM7 de Camallera, de l’escultor Jose Luís Pascual. Roberta Scaglione és restauradora de mobles i en el seu taller, Troppoparticolare, també elabora marcs artesanals.

Aquesta col·lecció estarà exposada a Consultes Externes de l’Hospital de Figueres de manera temporal i més endavant es traslladarà a la sala d’espera del servei d’Hospital de Dia.