Activitat informativa a la unitat d’atenció als malats de càncer de l’Hospital de Figueres

2017-02-02 12:00

L’associació AECC-Catalunya Contra el Càncer a les comarques gironines, coincidint amb el dia mundial contra el càncer; fa una acció de divulgació a l’Hospital de Figueres, divendres dia 3, durant tot el matí. 

Mitjançant aquesta activitat, l’associació vol recordar els pacients la possibilitat de fer ús gratuït dels següents serveis professionals de l’AECC, amb visita personalitzada: 

1. El servei d’atenció psico-oncològica a càrrec de professionals especialitzats, que es ve duent a terme a l’Hospital de Figueres des de fa més de 15 anys. Les persones que necessitin aquest servei poden contactar amb els seus professionals sanitaris o amb els professionals de l’Hospital de Figueres. També poden trucar al telèfon que els fem constar a peu d’aquest escrit. 

2. El nou servei d’assessorament mèdic sanitari, que incorpora l’AECC com a novetat, que ofereix un espai gratuït d’orientació i aclariment de dubtes sobre les malalties del càncer, a càrrec de professionals mèdics especialitzats. Sense pretendre ser una segona opinió, ja que és l’equip sanitari el que coneix l’historial del pacient i el pot informar sobre el seu cas concret. Aquest servei es presta presencialment a la seu de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona, al C. Albareda 3-5, baixos (edifici Fòrum), i les persones que vulguin sol·licitar-lo ho poden fer trucant al telèfon que fem constar al peu d’aquest escrit, per tal de concertar dia i hora de visita. 

1. Serveis d’atenció social: préstec de material ortopèdic i ajudes econòmiques a pacients en tractament oncològic amb dificultats econòmiques. Les ajudes es destinen a cobrir necessitats bàsiques per tal d’assegurar unes condicions adequades per a la recuperació del pacient: alimentació, habitatge, desplaçaments o farmàcia. S’atorguen valorant cada cas de manera individualitzada.  

2. Servei de voluntariat tant hospitalari com domiciliari, per tal d’oferir acompanyament, suport emocional i detectar possibles necessitats del malalt. Les persones que necessitin aquest servei poden contactar al telèfon que fem constar al peu d’aquest escrit o escrivint a josep.soler@aecc.es.   

Lloc de cerca