60 joves han participat al casting de 'L'enemic a classe'

2012-12-22 09:00

El passat dissabte 15 de desembre es va portar terme el darrer càsting per trobar actors i actrius que representin l’obra teatral “L'enemic a classe”. En total hi han passat uns 60 joves de diferents municipis de la comarca, i alguns també de la resta de la demarcació de Girona, d’entre 16 a 25 anys. Se’n seleccionaran un total de 12, sis actors  principals i sis de suplents. Els promotors de la iniciativa assenyalen que hi ha hagut un nivell força alt que en dificultarà l’elecció, que es donarà a conèixer el 27 de desembre. 

Els assajos començaran a partir del mes de gener, i ja hi ha concretades dues representacions el dies 10 i 11 d’abril en dos instituts de la comarca. A més, el divendres 12 d'abril es farà una representació de l’obra per autoritats, directors d’institut i famílies. 

Es pot contractar l’obra contactant amb l'àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, tenint en compte que les representacions comencen a partir del dia 10 d'abril. Aquesta obra explora els diferents rols juvenils a través dels propis joves i també té interès per presentar-se com un recurs educatiu per treballar les diferents problemàtiques que es donen a les aules com discriminació, violència, etc. 

Es tracta d’una iniciativa de la companyia La Bèstia Peluda, del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i de la Taula Comarcal amb el suport de la Diputació de Girona, dels ajuntaments de Castelló d'Empúries, Figueres i la Jonquera i de la Fundació de Catalunya Caixa.