"Pel·lícula o mort" al Museu de l'Empordà aquest divendres 30

2012-03-28 08:00

Aquest divendres 30 de març (19:00), en el marc de l’exposició de les Beques Agita que pot veure’s al Museu de l’Empordà fins el 15 d’abril, tindrà lloc la presentació de "Pel·lícula o mort" de Job Ramos. L’artista defineix aquest projecte com "aquell moment entre l’inici del rodatge i l’edició final. Aquell moment en el que els actors es barregen enmig de les persones." 

"Pel·lícula o mort" parteix d'una anècdota, la aparició d'un personatge imprevist i com aquest esdevé un pont cap als diversos eixos que vertebren el projecte.
A nivell formal es planteja un desmuntatge audiovisual en el que les diferents parts  d’una pel·lícula apareixen en un moment indefinit entre l’inici del rodatge i l’edició final. "Pel·lícula o mort" gira al voltant d’una hipotètica pel·lícula, però sense fer-hi referència en cap moment. Localitzacions, descripcions d’enquadraments, fragments fílmics, so, entrevistes, actors assajant, apareixen presentats a un mateix nivell i és l’espectador qui ha d’especular, a partir dels elements presentats, sobre la possibilitat d’un muntatge final. El projecte va ser becat per l’Ajuntament de Figueres en l’edició de les Beques Agita de l’any 2009.

 

Lloc de cerca