Zulo anuncia noves actuacions i serà a l'Embarraca't de Figueres el 26 d'abril

2014-02-24 14:00

Arrel de la bona experiència que va suposar el concert de reunió del passat 22 de novembre de 2013 al Pavelló Esportiu de Lladó el grup empordanès Zulo ha anunciat que el dia 26 d'abril serà a l'Embarraca't de Figueres. Després de la "resposta càlida i entregada" dels seus seguidors el grup té previst de realitzar més actuacions.

"Ens fa especial il·lusió obrir la possibilitat de fer alguns concerts al llarg d’aquest 2014 i començar precisament a Barraques de Figueres, escenari carregat de simbolisme per nosaltres. Celebrem també amb agraïment i energia, el gran suport que hem rebut al llarg d’aquests mesos, havent pogut comprovar el suport que encara rep el grup i la vigència del nostre missatge i de la nostra música".

Tot i la seva fugaç carrera, Zulo és encara una banda inevitable alhora d’explicar el rock dur dels anys 90 a Girona. El grup que apareix a Figueres l’ any 1994, gairebé 20 anys després, es manté a la memòria de molts dels que acompanyaren els seus directes i la seva evolució musical, sempre sota un missatge carregat de contingut social i revolucionari, cosa que encara els fa únics. Van publicar la maqueta "Dia del óxido" (1995) i el disc "Agorafóbia" (1997).