Yunchan Lim no podrà participar el 30 de març a l'edició de Pasqua del Festival Perelada

2024-03-23 19:00

El pianista espanyol Javier Perianes s'uneix al Festival Perelada en substitució del pianista Yunchan Lim, qui no podrà participar en aquesta segona edició de Pasqua tal com estava previst a causa d'una lesió que l'obliga a mantenir-se allunyat dels escenaris durant les pròximes setmanes. Segons ha comunicat la seva agència “Yunchan Lim pateix un esquinç a la mà i el seu metge i fisioterapeuta li ha receptat un tractament. Per aquest motiu, lamentem comunicar que, seguint ordres del metge, ha de cancel·lar els pròxims concerts per, d’aquesta manera, tenir temps per curar-se i protegir-se davant de futures complicacions”. A més de la seva actuació al Festival Perelada, Lim es veu obligat a cancel·lar la seva actuació amb la Royal Philharmonic Orchestra a Londres (27 de març), a la Gewandhaus de Leipzig (30 de març), al Wigmore Hall de Londres (8 d’abril) i a la Fondazione La Società dei Concerti de Milà (10 d’abril).

El recital de piano de Lim, previst pel dia 30 de març a les 18.30 hores a l'Església del Carme, serà reemplaçat pel recital del pianista andalús qui interpretarà un programa amb obres de Falla, Albéniz i Debussy i que inclourà les Goyescas completes d’Enrique Granados.

Els espectadors que així ho desitgin, podran mantenir la seva entrada ja comprada pel recital de Javier Perianes, o bé podran sol·licitar la devolució automàtica de les entrades adquirides. Totes les gestions es faran efectives a partir del pròxim dilluns 25 de març, a les 12.00 hores.