Yécora relleva Maluquer com a vicepresident segon del Consell Comarcal

2012-03-21 10:00

La renúncia del vicepresident segon del Consell Comarcal, Pere Maluquer, després de la seva elecció com a senador, ha comportat diversos canvis i ajustaments en el cartipaç que seran plenament efectius a partir del ple ordinari de la institució que se celebrarà dimarts vinent. 

Com a substitut de Pere Maluquer prendrà possessió del càrrec de conseller comarcal la regidora de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries Assumpció Brosa, la qual no assumirà cap delegació específica. La vicepresidència que ha quedat vacant l’ocuparà el regidor de l’Ajuntament de Figueres José Luis Yécora, el qual també tindrà la delegació de Benestar, fins ara ocupada per Joan Maria Roig. 

Dues delegacions també han canviat de titular. Així, Joan Maria Roig, alcalde de la Selva de Mar, passa a fer-se càrrec de Medi Ambient i Carles Álvarez, alcalde de Vilamalla, assumirà Habitatge i Consum. Aquest darrer conseller comarcal també ha estat nomenat membre de la Comissió de Govern per ocupar la vacant deixada per Maluquer.