Xaropclown organitza una gala solidària a Figueres amb Macedònia, Xiula i altres artistes

2018-12-12 11:30

El divendres 4 de gener, el Teatre Municipal Jardí de Figueres acollirà una gala solidària en benefici de Xaropclown, hi participaran Macedònia, Xiula, l'animació de Karlus Soler i com presentador JuanCallate. 

El preu de l'entrada és de 8 € per persona a partir de 2 anys, venda anticipada a www.xaropclown.com.

L'espectacle començarà a les 6 de la tarda i també hi haurà venda en taquilla el mateix dia, una hora abans de l'espectacle.

Els diners de les entrades aniran íntegrament destinats a donar suport al servei de Xaropoclown pallassos d'hospital a l'hospital de Figueres.

Xaropclown, pallassos d'hospital, tornen a l'hospital de Figueres aquest 2019, amb més d'11 anys d'experiència portant somriures als hospitals, alleujant l'estada de nens i nenes a l'entorn hospitalari. 

Xaropclown és una associació sense ànim de lucre que té per missió donar servei de pallassos professionals que, a través de les seves accions, humanitzin, relaxin i alliberin d'estrès els entorns hospitalaris. Al llarg de tots els seus anys d'història, Xaropclown ha realitzat diverses activitats fora de l'hospital amb la intenció de donar a conèixer els seus projectes i sensibilitzar la població de la importància de l'humor respectuós com a eina per gaudir de bones relacions i millorar la qualitat de vida.