Workshop 'Estratègia 2.0 per a la difusió del patrimoni cultural de l'Empordà'

2013-10-11 11:00

L'Espai Armengol de Vilajuïga inicia la seva col·laboració amb les jornades 'L'Empordà, el paisatge, com a actiu econòmic' acollint el workshop 'Estratègia 2.0 per a la difusió del patrimoni cultural de l'Empordà', en la que participaran representants de la universitat i l'administració, agents culturals i empreses especialitzades del sector.

La jornada vol ser un punt de trobada per posar en marxa una estratègia digital compartida i conjunta que potenciï la presència i notorietat a la xarxa dels valors culturals de les dues comarques empordaneses, especialment els seus atractius megalítics i els de l'Edat Antiga (romans, grecs i íbers).

Els ponents seran; Joan Pluma, director de l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural, Raquel Camprubí del Grup d'investigació turística ONIT, José Antonio Donaire, director del centre de recerca turística INSETUR, Xavi Camps de l'Empresa Terramar.org i Marta Santos, directora del Museu d'Empúries.

La jornada, que és gratuïta, es farà el dijous, 17 d'octubre de 9:15 a 11:15. Per assistir presencialment és imprescindible realitzar la inscripció complimentant aquest formulari. Places limitades. L'activitat també es pot seguir en directe per internet des del web www.espaiarmengol.com