Windoor i l'Espanyol signen un acord per instal·lar un Túnel de Vent al Power8 Stadium

2014-06-20 13:40

El RCD Espanyol de Barcelona i WINDOOR han firmat un acord per a la instal·lació d’un Túnel de Vent apte per a tots els públics en el córner oest del Gol Cornellà del Power8 Stadium. Aquesta entesa, que suposa la cessió de bona part d’aquest espai per als propers 15 anys, s’emmarca en l’estratègia del club per a l’explotació comercial del seu estadi i alhora en la voluntat d’expansió nacional i internacional de WINDOOR, marca de referència en el sector de l’oci innovador.

Aquesta entesa referma el reconeixement internacional del Power8 Stadium com a instal·lació esportiva moderna, innovadora i multifuncional. L’estadi es converteix ja en un referent en l’àmbit d’atraure nous negocis a les instal·lacions esportives i al sector del futbol d’elit, aprofitant també la singularitat de la seva ubicació propera a Barcelona i al port i l’aeroport de la capital catalana. Alhora, l’acord amplia el programa de patrocini propi de l’estadi amb WINDOOR, tot just després d’haver-se firmat la cessió dels naming rights a Power8.

El club i WINDOOR organitzaran properament una presentació pública del projecte en comú però en la firma de l’acord ambdues parts ja han valorat molt satisfactòriament aquesta entesa. La directora de WINDOOR Aida Rico ha expressat la seva “satisfacció per aquest acord que consolida el plans d’expansió de l’empresa al territori nacional i internacional”. Rico ha afegit que “estem convençuts que la posada en marxa d’un Túnel de Vent a Barcelona ajudarà a refermar aquest esport i permetrà apropar una nova oferta d’oci de sensacions, avui sense competència, al gran públic. La seva estratègica ubicació, a pocs minuts del port i l’aeroport de Barcelona, ens permet assegurar que serà el Túnel de Vent més ben connectat d’Europa amb la tecnologia més avançada del mercat”.