Visita comentada d'Ivó Vinuesa a l'exposició "Velocitat v=e/t"

2011-01-11 18:00

Aquest proper dissabte a la tarda, Ivó Vinuesa realitzarà una visita comentada a velocitat v=e/t, una instal·lació audiovisual que investiga les múltiples percepcions de la fórmula v=e/t, a partir d'una crònica del procés de construcció d'una gran infraestructura com és l'AVE, que està transformant el nostre paisatge i les nostres relacions espai temporals.

Fins el 23 de gener podeu visitar aquesta mostra que ens ofereix un testimoni antropològic de la modernització de les línies ferroviàries mitjançant la recopilació de filmacions de les obres i dels obrers de l'AVE, en el tram comprès entre l'Alt Empordà i la Catalunya Nord, darrer pas de la connexió de l'alta velocitat entre Espanya i Europa. Un testimoni / arxiu audiovisual que altera la relació entre el temps i els espais, deconstruint el propi procés de construcció de l'AVE.

velocitat v=e/t mostra l'estranya convivència entre la transformació mastodòntica a nivell de paisatge, de forma de vida, de canvi estructural i la transformació a partir del detall, gairebé imperceptible.