Vilanova de la Muga celebrarà una fira dedicada al clown el dissabte 26

2012-05-17 19:00

El proper dissabte 26 de maig Vilanova de la Muga acollirà la primera Fira del Clown, un festival de pallassos, música, dansa i teatre que omplirà els carrers de la vila des de les 10 del matí. Aquest festival neix amb la voluntat d'oferir una programació diversa, engrescadora i atractiva per a tots els públics i edats. 

En el decurs del dia s'oferiran diferents tipus d'espectacles i tallers tots ells relacionats amb el món del clown. Hi haurà més d’una quinzena d’actuacions distribuïdes en tres escenaris on hi podreu trobar les darreres creacions de companyies i actors de clown de gran renom com Claret Papiol, Cia. Cascai Teatre, Xarop Clown, Cia. Cirquet Confetti, i l’Escenari Clown Express, un espai dinàmic, obert i participatiu amb servei de bar, instal·lat en la plaça de l’Església de Vilanova de la Muga, que acollirà durant el dia un seguit de propostes de petit format, directes i que no requereixen un gran desplegament tècnic. Els espectacles de l’Escenari Clown Express no sobrepassaran una durada de 10-30 minuts i faran del clown una petita festa de l’humor. Entre els participants hi trobarem Clara Cenoz, Cia. Trastrus, les pallasses Serafina & Mary Cling, entre d’altres. 

També s'organitzaran diversos tallers: A destacar el Taller de Clown impartit per Claret Papiol, clown, actor i pedagog professional, que a través del joc ens permetrà deixar enrere la por al ridícul i la vergonya i potenciar el nostre sentit de l’humor.

LLIBRET INFORMATIU CLOWN.pdf (5,6 MB)