Vilafant reclama la recuperació de les freqüències dels Trens d’Alta Velocitat a Renfe

2021-11-30 17:00

L'alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys s’ha reunit amb el president de Renfe, Isaías Táboas, per demanar que es recuperi el pas de trens d’Alta Velocitat d’abans de la pandèmia. «Fruit d’aquesta reunió amb el president de Renfe, n’hem aconseguit el compromís de recuperar progressivament aquestes freqüències. De moment ens han assegurat que s’augmentaran les places dels trens que circulen de dilluns a divendres, mentre no es recuperen aquestes freqüències de pas» ha explicat l’alcaldessa. 

De moment, Renfe ha posat en marxa aquesta setmana un tren que ha de reforçar la connexió Figueres-Vilafant amb Barcelona a la franja del matí i un altre que  sortirà de la capital catalana amb direcció Vilafant a les 16.36, cobrint així la falta de freqüències en aquesta franja horària.
«Tant els veïns de Vilafant com els de comarca utilitzen el tren d’Alta Velocitat per desplaçar-se per treballar, o per fer reunions de feina, per això creiem que és important, que la companyia recuperi poc a poc les freqüències que oferia abans de l’inici de la pandèmia», conclou l'alcaldessa de Vilafant.