Vilafant reclama a Foment i ADIF una millora en la senyalització dels accessos a l'estació del TAV

2013-11-04 18:00

L’Ajuntament de Vilafant ha fet arribar al Ministeri de Foment i a ADIF una proposta per a la senyalització dels accessos a l’estació del Tren d’Alta Velocitat elaborada pels serveis tècnics municipals. 

L’ajuntament ja fa temps que demana al ministeri de Fomento, la millora d’aquesta senyalització, donada la gran afluència d’usuaris que tenen dificultats per arribar a l’estació de Figueres-Vilafant, donada la manca d’indicadors tant a la N-II com a la N-260. 

Per tal de facilitar la feina al Ministerio de Fomento, els serveis tècnics municipals han elaborat un document on es recull els punts principals que s’hauria de senyalitzar , des de la sortida de l’autopista AP-7, Figueres sud i la Nacional II fins a l’estació. 

L’Ajuntament de Vilafant és conscient que també cal treballar en la millora de la senyalització en altres vies com la Nacional II des de la Jonquera, la Nacional 260 des d'Olot o bé la C-260 des de Roses.

Amb l’elaboració d’aquesta proposta, enviada tant al Ministerio de Fomento com a ADIF, l’Ajuntament de Vilafant demana que es millori el més ràpid possible aquesta mancança, en la senyalització de l’estació del tren d’alta velocitat Figueres-Vilafant.