Vilafant potencia el seu parc de cal·listènia a través de vídeos i dinamitzacions 'in situ'

2024-03-09 18:30

Vilafant disposa d’un parc preparat per poder practicar cal·listènia, per tal de dinamitzar aquest espai i fomentar-ne la pràctica esportiva, des de l’Ajuntament han creat uns vídeos amb exercicis de diferents nivells que s’han difós a través de les xarxes socials del consistori i també a la web institucional. Cal·listènia és una sèrie  d'exercicis que es realitzen utilitzant el nostre propi pes corporal, que com podeu veure en els vídeos ens permet treballar totes les parts del cos. A aquests vídeos s’hi suma, també la dinamització d’aquest espai amb el professional d’aquesta disciplina que ha protagonitzat els vídeos, l’Isaac Brandão, esportista que practica aquesta disciplina i que en fa difusió a través del seu Instagram amb més de 140 mil seguidors. 

Així doncs, aquelles persones que hagin començat a practicar i tinguin dubtes podran d'aclarir-los i de preguntar tot el que et calgui a l’entrenador que ‘in situ’ al parc de cal·listènia de Vilafant atendrà totes les qüestions. Hi serà cada segon dimecres de mes a partir del pròxim 13 de març, amb l'objectiu de dinamitzar aquest espai i fomentar la pràctica esportiva d'aquesta disciplina. Aquesta serà una activitat gratuïta a la qual podrà assistir tothom qui vulgui millorar la pràctica d'aquest tipus d'exercicis. «Som conscients que moltes persones, sobretot joves, practiquen cal·listènia. Creiem que és una molt bona manera de fer salut i de cuidar-nos, però cal que fem els exercicis ben fets per evitar fer-nos mal, per això hem cregut necessari que un professional d'aquesta disciplina corregeixi i proposi exercicis perquè puguem practicar amb seguretat» explica la regidora de salut Rebeca López. 

Vilafant disposa d'una molt bona zona esportiva a l'entorn del pavelló, amb el parc de cal·listènia, les pistes de pàdel, l'espai Àgora i la pista de vòlei platja. «Volem que a Vilafant es puguin practicar tota mena d'esports, per això anem sumant espais per practicar tot tipus de disciplines. Tenim un parc de cal·listènia, una disciplina que creiem atrau molts esportistes i amb aquestes dinamitzacions esperem que siguin més els que s'animin a fer esport a Vilafant» destaca el regidor d'esports Víctor Grau.