Viladamat inaugura diumenge el nou local polivalent

2010-08-27 15:53

El vicepresident i diputat de Cooperació Municipal de la Diputació de Girona, Narcís Cassasa, i l’alcalde de Viladamat, Joan Bardera, inauguraran el proper diumenge 29 d’agost a les 17 h el nou edifici d’aquesta població que servirà de local social, amb oficines per a entitats i associacions, i de vestidors per a la zona esportiva.

La construcció de l’edifici, de dues plantes de 150 metres quadrats cadascuna, va començar a finals de l’any 2009 sota la direcció de l’arquitecte Francesc Bordes. A la planta baixa s’hi han ubicat els vestidors per al camp de futbol i la pista poliesportiva. A la primera planta hi ha diversos locals polivalents destinats a entitats i associacions del municipi. També s’hi ha construït, en aquest primer pis, una sala gran que tindrà les funcions de centre cívic.

El pressupost total de la construcció d’aquest local polivalent és de 600.000 euros, dels quals la Diputació de Girona n’ha aportat 180.000. Amb aquesta col·laboració la Diputació dóna suport als municipis per tal que puguin oferir als seus ciutadans punts de dinamització sociocultural i esportiva.