Victòria del 1a Nacional femení del TT Tramuntana davant el CN Helios per 4-2

2012-02-22 15:00

 L’equip de Divisió d’Honor masculina, del TT Tramuntana Figueres, porta sis derrotes en el doble que decideix els encontres quan els individuals acaben en igualtat. Aquesta vegada, a Leganés, on després de veure un gran Jordi Saguer, que sumava 2 punts (3-1 a Adrian Morato i Javier Benito) i amb Jordi Piella afegint el tercer (3-1 a Morato), les derrotes del mateix Piella (2-3 amb Sokolovski) i de Pau Gaju (2-3 amb Benito i 0-3 amb Sokolovsky) posaven el preocupant 3-3 en el marcador. Llavors tornava a escena el “maleït” doble. Amb empat a 1 set, Saguer i Piella s’avançaven fins al 10-6 en el tercer, però llavors eren incapaços de sentenciar el parcial i donaven alè als locals, que remuntaven i també s'imposaven en el quart, tancat el matx al seu favor per 4-3. Ara l’equip continua en la sisena posició de la classificació general, amb 7 victòries i 8 derrotes, però després de perdre en els dos darrers enfrontaments, els rivals situats per sota s’han acostat i és necessari reaccionar immediatament. La propera joranada (10 i 11 de febrer) es jugarà a Saragossa per enfrontar-se al CAI Santiago i el CN Helios, rivlas directes. Si es sumen 2 triomfs donaran la tranquil·litat gairebé definitiva però en cas contrari, tocarà patir fins al final per conservar la categoria.

Per altra part, l’equip de Primera Nacional femenina es va desplaçar a terres aragoneses, on es va enfrontar a l’School Zaragoza el dissabte i al CN Helios el diumenge. L’enfrontament del dissabte, contra les líders de la categoría, va començar amb derrota de Miqueleta Balanzó davant Claire Noel (2-3), que va compensar Anna Roselló (3-0 a Elena Lozano). En el tercer creuament, la local Marina Terrado va superar a la nova incorporació del TT Tramuntana Alba Solés (0-3), que va acusar els lògics nervis del debut. De nou Anna Roselló tornava la igualtat en el marcador (3-0 a Claire Noel), però les locals es refeien i s’acabaven imposant en els dos darrers duels, Terrado a Miqueleta Balanzó (2-3) i Lozano a Alba Solés (1-3), deixant el marcador en un 4-2 a favor de l'School. Sense gairebé descansar, les empordaneses van disputar el diumenge al matí el segon compromís. Aquesta vegada les coses van anar millor, atès e van desplaçar amb la victòria per 4 a 2 davant el CN Helios. Si bé Alba Casiñol cedia en el primer enfrontament contra Laura Cirano (2-3), les victòries d’Anna Roselló (3-0 a Estela Valer i 3-1 a Laura Cirano) i de Miqueleta Balanzó (3-0 a Ainhoa Antunez i 3-2 a Estela Valer), van donar la victòria al TT Tramuntana. Amb aquests resultats, les empordaneses es situen en tercera posició del seu grup de la Primera Divisió femenina, amb sis victòries i tres derrotes, i conserven intactes les opcions de classificar-se per a la fase d’ascens, si bé no es poden relaxar.

En la Lliga de Tercera Nacional masculina, el segon equip del TT Tramuntana veu esfumarse bona part de les opcions de classificar-se per a la fase d’ascens, després de la derrota a la pista del CTT Canet per 4-2. Jaume Muntada va sumar 2 punts (3-2 a Xavier Garcia i 3-0 a Josep Cots), però les derrotes de Miquel Álvarez contra Josep Mª Maillo i Josep Cots (les dues per 0-3) i de David Casiñol amb Maillo (1-3) i Garcia (0-3) condemnaven als figuerencs. Quan queden 3 jornades per a l’acabament de la fase regular, ja no depenen d’ells mateixos i al marge de sumar tots els triomfs, caldrà esperar una ensopegada dels rivals.

En la Lliga de Territorial Preferent, la tripleta  integrada per Carles Creixell, Gerard Pujadas i Pau Murcia s’alçava amb la victòria en el domicili del sempre complicat CER L’Escala. El protagonista de l’encontre fou Pau Murcia, que aconseguia per primera vegada en la temporada els dos punts, els quals sumats als obtinguts per Gerard Pujadas i Carles Creixell decantaven el matx a favor dels figuerencs per 2-4.

EL TT Tramuntana Ghibaudi de la Primera Territorial grup 2 es va imposar sense problemes al FD Cassanenc per 0-6. Bon treball de Lluís Martin, Sergi Murcia i Gerard Fernández, que no varen donar opcions als seus rivals.

El TT Tramuntana de la Lliga d’Edats Èlit, amb Gerard Aranda, Adrià Pommier i Sergi Grau no va tenir els problemes del primer equip amb els dobles, i es va saber imposar en la partida decisiva, fent pujar el 3-4 en el marcador contra un rival amb el qual estaven empatats a la classificació, el CER L’Escala. D’aquesta manera, el TT Tramuntana es situa en segona posició, amb només una derrota després d’haver disputat 6 encontres.

Finalment, en la Lliga d'Edats Promeses, victòria del TT Tramuntana "B" davant el CTT Olot. Els germans Biel i Jana Riera formaven una parella "familiar" i aconseguien superar als de la Garrotxa per 3-2, amb 2 punts d'en Biel i 1 altre en el doble.