Vicky Hernàndez guanya el 5è campionat d'Espanya de descens en BTT

2010-06-27 22:56

La corredora escalenca Vicky Hernández s'ha proclamat novament campiona d'Espanya de descens en BTT a l'estació d'esquí de Port Ainé. D'aquests cinc  campionats d'Espanya els últims quatre els ha aconseguit de forma consecutiva.

La corredora de l'Ambisist-Downforce ha guanyat pràcticament totes les curses en que ha participat els darrers dos anys. Avui de forma clara al treure més de dos segons a la segona classificada la gallega Ainhoa Fontan del Moto Bikep C. “No m'he confiat en cap moment ja que tots els indicadors feien suposar que guanyaria i això és el pitjor que li pot passar a un esportista” ha explicat, “el descens és un esport molt bonic però de risc i relaxar-se vol dir perdre o caure”.

La característica principal del circuit de Port Ainé és la velocitat, amb una velocitat punt de 65 km/h. En aquest tipus de circuits és on Vicky Hernández es troba millor. Té una llargada de 2 km i 700 metre i un desnivell de 450 metres. L'amplia experiència de la corredora escalenca fa que no arrisqui massa però
que la velocitat mitjana en tot el circuit sigui molt superior a la resta de corredores.

Foto: Santi Jiménez