Vendaval Miusic a Avinyonet el 22 de juliol

2011-07-14 11:00

Amb la intenció de recuperar l’antiga festa de la cervesa d’Avinyonet de Puigventós, l’associació VeNDaVal MiuSiC i l’Ajuntament de la vila, organitzen el festival de música Vendaval Miusic.

Aquesta iniciativa que tindrà lloc el proper 22 de juliol, començarà amb una batucada itinerant a càrrec dels Castellers de Figueres que sortirà de la Plaça Major i arribarà a les Escoles, on es faran la resta de concerts.

A partir de les onze de la nit els assistents gaudiran de la música del grup Pelut, artista emergent de Figueres que amb el seu rock underground no deixarà indiferent a ningú, seguits del grup indie rock, Hot Penguins, que amb el seu nou treball Bubble Shield EP intenten obrir-se pas dins l'escena independent del país. Finalment, el ritme de la rumba de Tony Cayena, acompanyat d’importants músics de la província, assegura un directe potent, divertit i amb caràcter propi. Després dels concerts, la festa seguirà a càrrec del disc jockey resident del festival, Dj Pjei.

El festival compta amb la col·laboració de N&T, Music Lan, Carbòniques Francesc SL, Associació Inkieta, Hora Nova i Vertex Original.