Una trentena d'explotacions, restaurants i allotjaments de l'Alt Empordà participaran a 'Benvinguts a pagès'

2016-05-31 11:00

Del 17 al 19 de juny es farà la primera edició del Benvinguts a pagès, una oportunitat única per redescobrir l'origen d’allò que mengem i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que ens arriben a taula.

Aquests tres dies de juny pagesos i pageses de tota Catalunya obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar els ramats, els horts, els obradors i els camps. La millor manera de conèixer, degustar i comprar els productes de la nostra terra, en el seu lloc d'origen i directament de la mà dels seus productors.

Es podran visitar explotacions a cada comarca catalana, i fer un cap de setmana rodó amb el menú Benvinguts a pagès i paquets especials d’allotjament.

El Benvinguts a pagès és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la nostra gastronomia. Està pensat perquè grans, petits, apassionats de la cuina, enamorats de les escapades, famílies, parelles i colles d’amics hi trobin una proposta a la seva mida.

A data de finals de maig, a l’Alt Empordà s’han adherit nou explotacions; el Celler Can Torres, Crismiou, Granja Sués, Mas Estela, Mas Marcè‐Ecolàctics Peralada, Empordàlia, Can Puig, Celler Martín Faixo‐Sa Perafita; sis restaurants Restaurant Les Roques, El Trull d’en Francesc, Hostal Totssompops, Restaurant Antaviana, Restaurant La Resclosa, Hotel Rallye; i una quinzena d'allotjaments Ca La Marutxi, Can Salas, Can Torres, Casa Rural Mas del Joncar, Hostal Totsompops, Hotel Font del Pla, Hotel Les Roques, Hotel Rally, Hotel Rural Niu del Sol, Hotel Torre Laurentii, Mas Camins, Mas Estela, Masoveria de Lladó i Masvivent.