Uns 500 figuerencs nascuts l'any 1994 ja poden tenir la targeta de descomptes T-18

2012-03-16 13:30

Uns 500 joves de Figueres de divuit anys tenen a la seva disposició, des de la setmana passada, la Targeta T18. Es tracta d’una iniciativa municipal que, per segon any consecutiu, ofereix avantatges i descomptes als joves nascuts els 1994 i que aquest any celebren el 18è aniversari. 

A diferència de l’any passat, aquest 2012 la T18 amplia la seva oferta més enllà de la programació teatral. Així doncs, a més de l’entrada gratuïta a sis dels espectacles de la programació de Figueres a Escena, els titulars gaudiran d’un 2x1 als CatCinemes; de descomptes d’un 5% per als cursos i activitats dels centres cívics municipals i, també, descomptes i altres promocions al setmanari de l’Alt Empordà i el bisetmanari Hora Nova. 

El regidor de Joventut, Pere Giró, explica que “apostem per accions d’aquest tipus, puntuals i sense un cost alt, però amb un efecte important sobre els joves de Figueres. Intentarem que, amb la complicitat de les empreses,els avantatges es puguin ampliar”. La T18 és vàlida de l'1 de gener al 31 de desembre de 2012. És d'ús personal i intransferible. Per a més informació i per consultar al detall totes les promocions consulteu www.figueres.cat/joventut .