Uns 50 participants a la trobada amb empreses TIC

2013-10-07 18:00

Aquest dilluns, a la seu del Consell Comarcal, s’ha desenvolupat la jornada “Punt de trobada amb empreses TIC”. En aquesta sessió set experts en noves tecnologies de l'Alt Empordà han presentat els seus productes i experiències més innovadores per donar resposta a les necessitats de les empreses. Una cinquantena d’empresaris i professionals han participat en la sessió informativa

En concret, s’ha exposat set ponències: Claus per vendre a Internet; Com representar l’empresa; Eines per optimitzar les vendes (CRM); Els millors ingredients per una comunicació on/off line; Programació artesanal; Com diferenciar-se a Internet i L'estratègia de comunicació integral: disseny, web i vídeo.

La jornada ha estat organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de forma conjunta amb set empreses empordaneses del sector i ha estat possible gràcies al suport econòmic que es rep del Fons Social Europeu, el Servei d’Ocupació de Catalunya i la Diputació de Girona, a més del propi Consell Comarcal.

En la presentació de l’acte, el vicepresident del Consell, Joaquim Felip, ha manifestat que “aquesta iniciativa forma part de les diferents actuacions que la nostra institució desenvolupa des de l’àrea de Promoció Econòmica i que tenen com a prioritat donar eines i elements als empresaris i als emprenedors per millorar i consolidar les seves activitats o per obrir-se camí amb iniciatives innovadores. L’objectiu de la trobada d’avui és visualitzar el talent dels professionals de les empreses que es dediquen a les tecnologies de la informació i la comunicació a la nostra comarca i donar-les a conèixer al teixit empresarial”.

En aquest sentit va recordar que “des de l’àrea de Promoció Econòmica es va detectar que hi havia un segment dels nostres empresaris i emprenedors que encara estan desorientats en aquests temes i que quan hi volien entrar desconeixien l’existència de professionals molt competents i preparats dins dels sector a la mateixa comarca i, en canvi, anaven a buscar-los a fora”.