Unió de Pagesos demana la Generalitat que l’import ja disponible per a les expropiacions de la C-31 es reparteixi de manera equitativa

2012-05-24 17:00

Unióde Pagesos ha demanat al Govern català que els pagaments per a les expropiacions del tram la Tallada d’Empordà-Torroella de Fluvià de la carretera C-31 amb l’import consignat en el pressupost del 2011 (1,8milions d’euros) es facin de manera equitativa per tal que la pagesia afectada rebi almenys el 50 per cent del deute. Aquesta previsió de pressupost, però, no serà suficient per compensar el total de les indemnitzacions pendents, ja que encara faltaran 1,2 milions més, segons Territori. 

El sindicat va explicar aquesta proposta a l’assemblea d’afectats per la C-31 que es va celebrar ahir a Torroella de Fluvià, i en la qual van participar unes 50 persones. 

Unió de Pagesos recorda que el procediment de les expropiacions ja va començar l’any 2008 i que, tot i que es van signar els mutus acords i es van comunicar als propietaris les quantitats corresponents a les indemnitzacions, aquestes encara no han estat abonades per part de l’administració amoltes de les finques afectades.