Unió Democràtica aprova els sis candidats que aniran a la llista figuerenca de CiU

2011-02-11 19:00

L'Assemblea Local de Figueres d'Unió Democràtica de Catalunya celebrada aquest dijous amb el caràcter d'extraordinària ha escollit els candidats del aprtit que formaran part de la coalició Convergència i Unió a les properes municipals del mes de maig.

Després d'una detallada exposició del procés electoral que va realitzar el President Local i Regidor Josep Lluis Yécora, es va procedir a la votació de la llista proposada, que va resultar acceptada per unanimitat dels presents. Els candidats escollits per anar a les llistes conjuntes de la Federació de Convergència i Unió són Manuel Toro i Coll, Mercé Castelló, Josep Lluis Yécora i Romero, Dolors Pujol, Susi Pairuto i Josep Obradors.

A l'Assemblea hi varen assistir un bon nombre de militants, i altres convidats entre els que s'hi comptaven el Diputat del Parlament de Catalunya i Secretari de Política Municipal, Xavier Dilmé; Concepció Ferrer, ex Vice Presidenta del Parlament de Catalunya, Diputada del Parlament Europeu i membre del Comité de Govern UDC; Josep Blanch, President de la Comarcal d'UDC i Alcalde de Pau; Carles Alvarez, Alcalde de Vilamalla; Yolanda Milan, Regidora de Figueres; Paulí Fernández, ex-Alcalde de Vilafant.