Unes 600 persones i entitats ja s'han afegit al manifest de Salvem Siurana

2021-03-03 12:30

Salvem Siurana continua amb la defensa del territori i la lluita per a preservar el petit poble de Siurana d’Empordà "de les greus agressions derivades del projecte de la Diputació de Girona d’ampliació, més futura variant, de la GIV-6219".

Així han fet una crida a les institucions per tal que aturin aquest projecte que qualifiquen de "sobredimensionat que atempta greument contra el territori, el paisatge i la vida dels veïns de Siurana".

Per aquest motiu Salvem Siurana ha redactat un manifest al qual ja hi donen suport unes 600 persones. Moltes d'elles destaquen per la seva tasca, des de diferents àmbits, per aconseguir un Empordà més just i sostenible. "Persones de gran prestigi professional i personal que han donat suport de manera unànime al manifest", expliquen des de la plataforma.

Demanen a la Diputació de Girona que amb els seus projectes esbossi un futur basat en la mobilitat sostenible i el respecte al medi ambient, que formen part dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que la mateixa institució s’ha compromès a assolir.