Unes 300 persones segueixen el cinquè Llançà Rock

2012-09-10 10:00

El passat dissabte 8 de setembre, l’Associació Cultural i Juvenil Llança’t, va organitzar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llançà, a través de l’Àrea de Cultura, una nova edició del Festival Llançà Rock, concretament la cinquena. 

Enguany van passar per l’escenari els grups Desenkant (rock), In-Audito (rock), Chronos (heavy celtic-metal), Aladecorb (metall català) i Hell Bard (folk metal). Cal destacar que Chronos i Hell Bard, dues bandes de recent creació, debutaven en aquest festival. Tots els grups que van oferir un magnífic concert a les més de 300 persones que es van aplegar al pàrquing Rafael Estela. 

El Llançà Rock es va crear l’any 2008, per l’Associació Cultural i Juvenil Llança’t, amb l’objectiu de ser una plataforma per promocionar els grups de música de les comarques gironines i oferir una alternativa d’oci cultural als joves. Cinc anys després, la filosofia continua sent la mateixa, i, any rere any, el festival es consolida en l’agenda d’activitats del municipi com una alternativa real d’oci pel jovent llançanenc. 

Des de l’associació organitzadora, que ja comencen a treballar en la propera edició, valoren molt positivament el cinquè aniversari, tant en qualitat dels grups que van actuar, com amb la participació del públic assistent.