Unes 200 persones a la calçotada de la CUP a Figueres

2011-03-28 11:00

La Candidatura d’Unitat Popular de Figueres ha obert el camí cap a les municipals amb una calçotada a la plaça del Gra on unes 200 persones han seguit el discurs de l’alcaldable Joan Font. Font ha repassat la feina feta fins ara per la CUP i ha assenyalat les línies de treball prioritàries per la formació independentista. Hi destaquen la mobilitat i el manteniment de l’estació al centre de la ciutat, la participació ciutadana, la transparència en la gestió, el suport a les entitats i un replantejament del model d’urbanisme. Segons Font, “cal fugir del caciquisme en el que viu la política municipal i la CUP representa la única alternativa real a l’actual alcalde”.

El candidat de la CUP també ha anunciat que el proper 16 d’abril presentaran la llista electoral de la formació per les eleccions del maig en un acte públic al Museu del Joguet, després que la setmana passada es ratifiqués la llista per assemblea. 

La pluja d'aquest diumenge ha obligat a traslladar la calçotada sota cobert. Estava prevista a l'esplanada del castell de Sant Ferran i s'ha traslladat a la plaça del Gra.