Una vintena de joves d'Ona volaran al Túnel de Vent

2015-05-18 12:30

Una vintena de nois i noies amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Ona de l’Alt Empordà volaran per primera vegada al Túnel de Vent d’Empuriabrava aquest mes de maig. L’acció, s’emmarca en el projecte VOLAMOS? impulsat per WINDOOR, Túnel de Vent d’Empuriabrava que pretén facilitar l’experiència de volar al col·lectiu de persones amb discapacitat.

La iniciativa s’ha presentat en roda de premsa a les instal·lacions de WINDOOR, Túnel de Vent d’Empuriabrava en una acte on hi ha intervingut la presidenta de l’Associació ONA, Marisol Bosch, l’impulsor del projecte VOLAMOS?, Alfredo Fernández Noceda, l’Alcaldessa de Figueres, Marta Felip i Xavier Piera, cap de relacions d’Octopussy Grup, entitat que ha propiciat l’acord.

La presidenta de l’Associació Ona, Marisol Bosch s’ha felicitat per “aquesta iniciativa que de ben segur reforçarà la confiança dels nois i nois d’Ona que podran alhora gaudir d’una de les experiències més revolucionàries del moment”. Per la seva banda,  l’impulsor del projecte VOLAMOS?, Alfredo Fernández Noceda ha detallat “que els instructors del Túnel estan preparats per a donar suport a tota mena de persones  amb capacitats diferents i que està demostrat que cada vegada que ve a volar algú amb alguna limitació ho gaudeix de manera excepcional. Aquí se senten lliures”, assegura.

L’alcaldessa de Figueres, que també ha pres part de la roda de premsa, ha manifestat el seu suport a la iniciativa a la vegada que ha remarcat “la valuosa tasca que ofereixen des d’Ona als familiars de les famílies amb persones amb discapacitat de l’Alt Empordà”.

El vol amb els socis de l’Associació Ona es farà aquest mes de maig. Hi participaran una vintena de nois i noies que viuran l'experiència de volar en l’únic Túnel de Vent d’ús recreatiu que existeix a l’estat espanyol. Amb l’activitat es pretén a més potenciar el sentiment de l’autoconfiança entre aquests nens i nenes  a través de la realització d’una activitat física única.