Una vintena d'actuacions al Darnius Fest amb entrada gratuïta

2013-08-12 20:00

Del 16 al 18 d'agost una vintena d’artistes nacionals i internacionals passaran pel magnífic escenari natural del Pantà de Darnius i altres escenaris del poble. És la segona edició de Darnius Fest que, segons els seus organitzadors, "aposta per un equilibri entre els artistes consolidats i més populars i algunes de les joves promeses locals i creu, per sobre de tot, en la qualitat, tant en la de les noves propostes com en la dels artistes de més llarga trajectòria".

A l'escenari gran, al pantà, dissabte des de les 10 de la nit hi haurà les actuacions de Nurk (folk / pop / rock, Texas / Madrid), Ask to Dust (folk / country / bluegrass, Sant Feliu de Guíxols), Toby Goodshank / L.A. Boobs (pop / antifolk, Nova York / Berlín), The Burning Hell (indie-folk / pop, Canadà / Berlín), Hot Penguins (indie-rock / post-punk, Figueres), Soul Glo (soul / funk, Girona), Boogaloo Jones (soul / rythm and blues, Girona) i Mar Blue Moon Baby (soul / rythm and blues, Girona).

La programació s'enceta divendres a les sis de la tarda a la Font de Can Massot amb la cantant de blues i country Tori Sparks. A les vuit al Restaurant Can Mora hi haurà un concert de The Missing Leech (indie-rock / antifolk / pop, Sant Joan de Vilatorrada). També, des de les 8, al Restaurant Club Nàtic Darnius s'hi succeiran les actuacions de Neur-On (electrònica / dub, Girona), Clickman - live (techno / minimal / house, Sant Fruitós de Bages) i Man-L (techno / minimal / dub / electrònica, Berlín / Girona).

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.