Una veïna de Terrades mor en bolcar la seva furgoneta a Llers

2017-01-21 15:30

El Servei Català de Trànsit  informa que aquest matí s'ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 2 de la a GI-510 a l'altura de Llers. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 09.34 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, una furgoneta ha sortit de la via i posteriorment ha bolcat. La conductora i única ocupant del vehicle, I.B, de 40 anys i veïna de Terrades, ha resultat morta.

Arran de la incidència s'han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.