Una persona morta en l'incendi d'una barraca a la Ronda Sud de Figueres

2013-11-12 14:30

Una persona va perdre la vida anit a Figueres en un incendi que va cremar una barraca que hi ha molt a prop de les vies del tren a la zona de la Ronda Sud de la ciutat. Aquesta barraca era utilitzada per un sense sostre i, tot i que no s'ha confirmat, podria ser la persona que va morir calcinada.

Segons ha informat la Guàrdia Urbana l'incendi es va produir en uns camps que hi ha al costat de la via del tren, als quals s'hi accedeix des de la Ronda Sud, just passat el pont de la via del tren en direcció Roses i a mà esquerra.

A uns 30 metres de la via del tren hi havia un cobert, tipus agrícola, que és on es sospita que es va iniciar el foc. El cobert va quedar totalment destruït. Un cop apagat el foc es van localitzar unes restes humanes.

Se sospita que la víctima podria ser una persona que s'hi hauria resguardat i encès foc, produint-se l'accident de manera fortuïta.  Es tracta d'una hipòtesi per confirmar.

El cas el porta la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra. Les causes de la mort, així com la identitat de la víctima no es podran determinar fins que s'hagi realitzat l'autòpsia i la investigació hagi conclòs.

Foto de Diego Borrego publicada al Facebook