Una persona mor atropellada a l'AP-7 a la Jonquera

2022-02-15 09:45

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a l’autopista AP-7 al punt quilomètric 1,5 a l’altura de la Jonquera en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.20 h. 

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme hauria atropellat una persona i, com a conseqüència d’això, aquesta va morir. Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a la incidència viària, des de les 22.30 h només hi va haver un carril obert per circular a l’AP-7 a la Jonquera en sentit sud. La situació es va normalitzar a les 02.30 h.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.