Una part del personal del Consell Comarcal treballarà per la Hispanitat

2012-10-11 17:30

Part del personal del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha demanat anar a treballar tant aquest divendres 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat, com el dijous 6 de desembre, Dia de la Constitució. D’aquesta manera els treballadors, després d’una consulta feta al llarg de la setmana, han rebut la corresponent conformitat de la gerència i de la presidència de la institució per expressar d’aquesta manera el seu rebuig a aquestes celebracions en l’actual context social i polític català. 

El personal que estigui ubicat en altres centres, ajuntaments o dependències que no depenen directament del Consell i es vulguin adherir a la jornada no festiva hauran de traslladar-se fins a les oficines del carrer Nou i realitzar allà la seva jornada laboral d’acord amb les indicacions dels respectius caps d’àrea. 

Tots els treballadors hauran de fitxar a l’entrada i a la sortida, com qualsevol dia laboral, amb l’objectiu de tenir constància de les persones que han treballat i de quin horari han realitzat. Aquestes hores seran comptabilitzades com a feina i es compensaran amb el mateix nombre d’hores qualsevol altra dia, en els propers quatre mesos, de comú acord amb els responsables de personal. 

S’adverteix que el registre no estarà operatiu i tampoc no es garanteix el funcionament ordinari de tots els serveis ja que el fet d’anar a treballar el 12 d’octubre i/o el 6 de desembre és completament voluntari.