Una llançanenca de 31 anys ha mort en un accident a la N-260 a Figueres

2019-01-19 12:00

El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha produït un accident mortal a la N-260 al terme municipal de Figueres. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 06.44 h.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes han xocat frontalment i, com a conseqüència d’això, la conductora i única ocupant d’un dels dos turismes ha mort. Es tracta de E.F.V., de 31 anys i veïna de Llançà. Els dos ocupants de l’altre turisme han resultat ferits menys greus i els han traslladat a l’Hospital de Figueres.

Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, la via ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa fins les 09.10 hores si bé s’han fet desviaments.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

 

Lloc de cerca