Una jugadora del Club Hoquei Figueres protagonista d'una obra teatral relacionada amb aquest esport

2016-03-31 17:00

L'espectacle teatral familiar ”Estic amb tu” que manté una estreta relació amb l’hoquei patins i el patinatge arriba a Figueres el diumenge 24 d’abril a les 12 del migdia a La Cate. Una de les protagonistes és Queralt Ferré jugadora del Club Hoquei Figueres

Ara fa un any a través de les xarxes socials i dels mitjans digitals relacionats amb l’hoquei patins i el patinatge artístic circulaven els requeriments per presentar-se al càsting de la primera obra de teatre del món en que el protagonista juga a hoquei patins. Un any més tard, i després de la selecció de candidats i candidates, vuit nens i nenes d’entre deu i dotze anys, la majoria jugadors, jugadores i patinadores d’ambdós esports, s’han convertit en els autèntics protagonistes de l’espectacle teatral familiar “Estic amb tu”, obra de l’escriptor Roger Fitó (autor de les novel·les “Xuta de cullera” i “Mantega de xocolata”) i sota la batuta de la directora teatral Carme Martorell. 

El projecte, que el completen músics, cantants professionals i quatre actors més, s’estrena el diumenge 17 d’abril a l’osonenca localitat de Centelles, tot i que té prevista una gira per deu teatres catalans més, entre els que s’hi compta Figueres, Sant Hipòlit de Voltregà, Olot o El Vendrell, entre d’altres. 

A Figueres hi arribarà després de l’estrena a Centelles, que omplirà una sala de 400 persones en les dues funcions del mateix diumenge 17 d’abril, amb les entrades esgotades tres setmanes abans de la seva primera representació. A l’Empordà, l’espectacle té una connotació especial pel Club Hoquei Figueres, doncs una de les seves jugadores, Queralt Ferré, de deu anys d’edat, interpreta a l’Estel, la protagonista de l’obra. 

El fet de ser una barreja entre la interpretació i les cançons la fan ser una obra diferent, sobretot perquè la interpreten nens i nenes que juguen o practiquen aquests dos esports. Les projeccions audiovisuals, les cançons pròpies i un argument ple d’aventures completen aquesta obra en la que quatre nens pre-adolescents estan descobrint el món en un màgic estiu a Calella de Palafrugell. 

Podeu reservar les vostres entrades i saber-ne més detalls al web: www.esticambtu.org, on hi trobareu un formulari per comprar o reservar entrades i informar-vos dels punts de venda físics de la ciutat de Figueres. També podeu seguir les evolucions dels actors i actrius a Twitter, Facebook i Instagram.