Una dotzena de concerts al nou Tour Música en Viu de Llançà

2013-11-13 13:00

El proper divendres 22 de novembre arrenca una nova edició del Tour Música en Viu de Llançà que s'allarga fins el 7 de desembre. Està potenciat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Llançà per fomentar l’oci nocturn al municipi fora de la temporada turística. 

Com en edicions anteriors, aquesta és la quarta, l’Ajuntament de Llançà treballa conjuntament amb l’associació Empordà Music per tal de coordinar l’agenda de concerts i vetllar per la qualitat i la varietat de l’oferta musical. Així, aquest any es podrà gaudir de jazz, rock, roc’n’roll, Pop Rock, Metal Funk, Rumba o Folk-Celtic, durant les tres setmanes que dura el Tour.

Els locals participants en la quarta entrega del Tour són el Bar Glops, el Voramar, el Rest. Llançà Port, el Bar El Carajillo, el Rest. El Floc i el Planetàrium. Aquest albergaran les actuacions de Juke Bocs, Els Delai, Último Veneno, Zapping, Rock’nRoll Brothers, Poker, Balta Navarro, Jehanne Sevellec, El Impasible Jack Kirby, La Puça Diatònica i The Bazga’s. Cal destacar també la qualitat dels grups del cartell i el tret distintiu de que tots són de les comarques gironines.

Com ja va succeir l’any passat, novament l’organització ha aconseguit organitzar un circuit de Concerts Blancs, el que vol dir que tots els integrants dels grups musicals actuaran amb una cobertura de la Seguretat Social.

La novetat d’aquesta edició la trobem en la realització del Tapa&Tour, una nova iniciativa de l’Associació de Comerciants de Llançà, on s’establirà una ruta de tapes i cocktails a diferents bars i restaurants del municipi mentre duri el Tour musical. Així els bars i restaurants participants seran: Bar Crispín, Bar Run, Bar Esport, Bar Glops, Cafeteria-Pizzeria Mediterrani, Cafeteria-Restaurant Lara, Bar Vista Alegre, Rt. Califòrnia, Rt. El Floc, Rt. La Gavina, Granja Tocs-Guisset, Bar Voramar, Bar Carajillo i el Bar Músical Planetàrium.